Raskaaksi rauhallisin mielin

mammamasu2

HUOM! PAKETTI EI OLE TÄLLÄ HETKELLÄ MYYNNISSÄ! 

KUTRI.NET:in VIP-JÄSENET PÄÄSEVÄT lukemaan pakettia täällä.

 

Haaveiletko äitiydestä? Suunnitteletko lapsenteon aloittamista — vai oletko jo ehkä yrittänyt sitä jonkin aikaa?

Raskaaksi rauhallisin mielin -paketti voi auttaa sinua unelmasi toteuttamisessa!

Itselläni meni ensimmäisestä yrityksestä tulla raskaaksi 12 vuotta siihen, että plussasin ensimmäistä kertaa. Välissä oli monta vuotta, jolloin jätin yrittämisen kokonaan väliin — ja jossain vaiheessa olin jopa valmis hautaamaan lapsihaaveet. Olin jo 33-vuotias, kun tapasin lasteni isän. Hyvin pian meille oli selvää, ettemme halunneet odottaa ”täydellistä hetkeä” lapsenteolle. Puoli vuotta aktiivista yrittämistä palkittiin lopulta kahdella sinisellä viivalla raskaustestissä.

Esikoiseni syntyi jouluaatonaattona 2009 ja tätä kirjoittaessani odotan jo toista lastani. Olin varma, että tällä kertaa lapsen alulle saattaminen veisi vähintään yhtä kauan kuin edelliskerralla — olivathan olosuhteet nyt paljon haastavammat muun muassa esikoisen vaatiman huomion ja jatkuvan univelkani takia.

En ottanut huomioon sitä, mikä tällä kertaa oli paremmin kuin ennen. Muutamaa kuukautta ennen yrittämisen aloittamista olin oivaltanut valmentajakoulutuksessa kuinka inhimillinen kokemuksemme syntyy ja ihmismieli toimii. Sen ansiosta mieleni oli kevyempi ja oloni rennompi kuin koskaan aikuisiällä — haastavista olosuhteista huolimatta. Lopputulos: tulin raskaaksi ensimmäisellä yrittämällä!

Tässä paketti jaan kaiken sen tiedon, mitä itse olen kerännyt vuosien varrella hedelmällisyydestä ja raskaaksi tulemisesta sekä kerron miten on mahdollista pitää mieli kevyenä ja rauhallisena silloinkin, kun on ottamassa elämänsä suurinta askelta: alkamassa vanhemmaksi.

Paketti on ensimmäinen osa vielä alkuvaiheessa olevaa Kutrin äitiyspakettia, jonka materiaalit tulevat sisältymään Raskaaksi rauhallisin mielin -paketin hintaan.

Raskaaksi rauhallisin mielin paketti sisältää muun muassa:

  • 25 liuskaa pitkän printattavan tietopaketin, jossa kerrotaan muun muassa yhdeksän tapaa tunnistaa ovulaatio, mitkä vitamiinit auttavat raskaaksi tulemiseen ja millainen seksi auttaa hedelmöittymistä.
  • 1 h 18 minuuttia pitkän videon, jolla kerron miksi on tärkeää ja kuinka on mahdollista pitää mieli rentona raskausaikana.
  • Rentouttavan ja puhdistavan hedelmöittymismeditaatioäänitteen, jonka tein (ja siksi moneen kertaan kuuntelin) sen kierron alussa kun tulin itse raskaaksi.
  • 5-10 minuuttia pitkiä videoita raskauden alkuvaiheesta: Mitä tehdä plussan jälkeen, Koska kertoa muille, Raskausoireet ja Keskenmeno
  • Parisuhteen parantamista käsittelevät videot Riiteleminen on turhaa ja Rakkauden salainen sääntökirja
  • Tunnin mittaisen Itsekuri-webinaarin eli nettiluennon avuksi esim. tupakanpolton lopettamiseen
  • Tunnin mittaisen Kuinka elää epävarmuuden kanssa -webinaarin avuksi mielenrauhassa elämiseen

Itsevalmennuspaketti on nettipohjainen, eli tarvitset sen lukemiseen vain tietokoneen tai älypuhelimen, jossa on nettiselain (kuten Internet Explorer, Firefox tai Safari) ja internet-yhteys.

Tällä 19 minuuttia pitkällä erittäin perinpohjaisella videolla pääset katsomaan miltä paketti näyttää ja kuulostaa.

Huom! Paketti on ilmainen Kutri.net:in VIP-jäsenille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top