Raskaaksi rauhallisin mielin etusivu

Tässä osiossa jaan kaiken sen tietämyksen, joka minulla on raskaaksi tulemisesta ja hedelmällisyydestä. Olen itse yrittänyt tulla ensimmäisen kerran raskaaksi 1997 — huonolla menestyksellä. Elämäni ensimmäisen positiivisen raskaustestin pääsin tekemään vasta 2009 — 12 vuotta ensimmäisen yrityksen jälkeen.

Tätä kirjoittaessani tulee tasan kolme vuotta siitä, kun ajoimme miehen kanssa Helsingin kätilöopistolle. Minua oli siinä vaiheessa supistellut rytmillisesti jo 17 tuntia. Poikamme putkahti maailmaan vasta noin 17 tuntia sairaalaan saapumisen jälkeen.

Nyt kohdussani potkii jo toinen poika, jonka laskettu aika on tammikuun 2013 lopussa. ”Työstimme” esikoistamme noin puoli vuotta. Kakkonen sai alkunsa yllätyksekseni jo ensi yrittämällä. Uskon tämän johtuvan ainakin osin siitä, että olin oppinut valmentajakoulutuksessani muutamaa kuukautta aiemmin ottamaan kaiken — mukaanlukien raskaaksi tulon yrittämisen — kevyemmin ja rennommin.

Toivon, että tämä opas auttaisi sinuakin toteuttamaan suuren unelmasi mahdollisimman sujuvasti ja rauhallisin mielin. Koskaan ei tietenkään voi tietää, miten asiat tulevat menemään, mutta yhden asian tiedän itse jo varmasti: olivatpa olosuhteet mitkä tahansa, voit tänäänkin tuntea onnea ja mielenrauhaa.

Onnea matkaan!

nimmari_150

Materiaalit

Opasvideot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top