3. Mistä unelmoit?

Unelmat ovat tärkeitä. Vaikka on vieläkin tärkeämpää elää hetkessä, unelmat antavat elämäämme suunnan ja luovat toivoa. Vaikka nautimme täysillä tästä hetkestä, on kivaa tietää että edessä on lisää kivoja asioita. Jos juuri nyt elämä tuntuu vaikealta ja raskaalta, unelmat voivat toimia majakkana, joka ohjaa meidät haastavien aikojen läpi.  ”Niin kauan kuin on toivoa, on elämää.”

Kaikki unelmat eivät ole tasavertaisia. Jokainen meistä tietää sydämessään, mitä oikeasti haluamme ja tarvitsemme. Valitettavasti päämme selittää joskus niin kovalla äänellä mitä meidän pitäisi haluta, ettemme kuule sydämemme ääntä.

Näiden kysymysten tarkoituksena on auttaa näkemään mitkä unelmistasi ovat ulkopuolelta tulevia toiveita, joita tavoittelemme, koska ”olisi hyvä tai oikein haluta näitä asioita” — ja mitkä aitoja, sydämestä kumpuavia haluja, joita emme pysty aina edes selittämään ja joita jotkut pitävät jo syntymässämme (tai sitä ennen) saaminamme tehtävinä.

Minä en tiedä mistä nämä aidoksi inspraatioksi kutsumani syvät halut ja tarpeet oikeasti ovat peräisin — tiedän vain, että mitä enemmän seuraan omaa sydäntäni ja mitä vähemmän teen asioita siksi, että ”niin kuuluu tehdä”, sitä kivemmalta ja innostavammalta elämä tuntuu.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Lisää aiheesta:

1 ajatus aiheesta “3. Mistä unelmoit?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top