Tehostartti

Ideaalitapauksessa käytät ennen laihdutuksen alkua hyvän tovin sen miettimiseen kuka olet, mistä tulet, miksi olet lihonut, mitä sinun pitää muuttaa laihtuaksesi ja miten voit varmistaa että onnistut.

”Oikeassa elämässä” useimmat meistä ovat laihdutuspäätöksen tehtyä kärsimättömiä aloittamaan prosessin ja saamaan heti tuloksia. Harmi vain, että koska laihdutuksen suunnitteluprosessi on jäänyt kokonaan väliin tai on hyvin lyhyt, laihduttaja saattaa aloittaa rankemman muutosprosessin kuin mihin hänellä on resursseja tai tehdä sellaisia muutoksia, ettei niistä ole parin ensimmäisen viikon jälkeen enää mitään hyötyä.

Loin tämän Onnistunut laihdutus Tehostartti-osion vastaamaan haluusi syöksyä suoraan toimintaan. Sen ideana on olla nopea ja selkeä tapa selvittää mitä muutoksia sinun kannattaa tehdä ensimmäiseksi, jotta saat laihtumisen alkuun sillä välin kun laadit kaikessa rauhassa pitkäjänteisempää Onnistunut laihdutus -suunnitelmaa.

Ennen kaikkea Tehostartissa keskitytään miettimään mitkä muutokset ovat sellaisia, että ne toisivat mahdollisimman suuren laihdutushyödyn vaadittuun vaivaan nähden, jotta näkisit tuloksia suhteellisen pian ja jotta jaksaisit pitää muutoksista kiinni sen aikaa kun laihdutat.

Onnea matkaan!

nimmari_150

Tehostartti-osiot:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top