TS: 2. Tehostartti-video

Tällä 49 minuutin mittaisella videoluennolla esittelen neljä suurta ja viisi pientä askelta, jotka ottamalla voit aloittaa laihduttamisen mahdollisimman tehokkaasti ja helposti sillä välin kun luot varsinaisen laihdutussuunnitelman Onnistunut laihdutus -kurssin avulla.

Salasana: askeleita

1 ajatus aiheesta “TS: 2. Tehostartti-video”

  1. En tosiaankaan oo tajunnu (vaikka kai se tieto jostain bilsantunnilta on tonne aivosolukkoon hautautunu, SYVÄLLE) että keho tosiaankin on aika ’nuori’, tai että uusiutuminen tapahtuu tota vauhtia.
    Tuli ensin tosi syyllinen olo, et ’mitä oon sulle kehoparka menny tekemään’, mahalaukkua pitäs uusia ja mie vaan tungen sinne jottai vehnämössöä proteiinien sijaan. 🙁 (VAIKKA olen toki tienny et ravinto on tärkee, ja se mitä syö ylipäänsä)
    Tää oli mulle kyl TOSI tärkee oivallus. Siis se, et kuinka tärkeetä on saada tietyt aineet ihan viikkotasolla, ja että ne aineet ihan oikeasti on niitä rakennusaineita ja palikoita mitä solut, mitä tää kroppa ja nää silmämunat joiden läpi tätäki nyt katson, TARVII.
    Sitä uusiutumista tapahtuu joka päivä, ja kuin käy, jos KUUKAUSISOTALLA syön tosi huonosti. Eipä ihme, jos ’on viime aikoina ollu vähän huono olo’, tässä valossa. 8|

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top