Videot

Jäätyminen tärkeän tehtävän edessä

Kuvituskuva jaatyminen-tarkean-tehtavan-edessa

Jumittaako sinullakin tekeminen, kun edessä on tärkeä ja iso tehtävä? ADHD-kokemusasiantuntija Katri Manninen kertoo, miten ”jäätymisen” voi sulattaa. Opi pilkkomaan projektit pienempiin osiin ja hyödyntämään tekoälyä ajattelun tukena. Pääset eroon lamaannuttavasta ylikuormituksesta ja saat hommat hoidettua!

Jäätyminen tärkeän tehtävän edessä Lue lisää »

Näin otat tekoälyn haltuun!

Kuvituskuva nain-otat-tekoalyn-haltuun

Haluatko olla vuosia muita edellä tekoälyn hyödyntämisessä? Henkinen valmentaja Katri Manninen jakaa parhaat vinkkinsä tekoälyn valjastamiseen arjen haasteisiin. Opi lähestymään tekoälyä kuin ihmistä, valitsemaan oikeat työkalut ja integroimaan tekoäly osaksi päivittäisiä rutiinejasi. Kuuntele jakso nyt ja ota ensiaskeleet kohti tekoälyn tehokasta hyödyntämistä!

Näin otat tekoälyn haltuun! Lue lisää »

Ei tämä nyt olen niin vakavaa

Kuvituskuva ei-taa-nyt-ole-niin-vakavaa

Tuntuuko elämä joskus liian vakavalta? Katri Manninen jakaa vinkkinsä, miten lempisanonnan ”Ei tämä nyt ole niin vakavaa” omaksuminen voi auttaa sinua stressaamaan vähemmän, nauttimaan enemmän ja saavuttamaan tavoitteesi helpommin. Opi myös, miten tekoälyä voi hyödyntää rennosti ja luovasti!

Ei tämä nyt olen niin vakavaa Lue lisää »

Miksi itsensä palkitseminen on vaarallista?

Kuvituskuva miksei-kannata-palkita-itseaan

Palkitsetko itseäsi aina tylsien tehtävien jälkeen? Henkinen valmentaja Katri Manninen kertoo, miksi tämä strategia saattaa itse asiassa tehdä ikävistä hommista entistä vastenmielisempiä. Opi motivoimaan itseäsi fiksummin ja löydä ilo ponnistelusta. Kuuntele nyt ja muuta suhtautumistasi haastaviin tehtäviin!

Miksi itsensä palkitseminen on vaarallista? Lue lisää »

Mistä tiedät optimoitko oikeita asioita?

Kuvituskuva optimoitko-oikeita-asioita

Henkinen valmentaja Katri Manninen haastaa miettimään, optimoimmeko aina oikeita asioita, kun yritämme kohentaa hyvinvointiamme ja tehokkuuttamme. Liian usein huomio kiinnittyy pieniin yksityiskohtiin, kuten lisäravinteisiin tai erikoisiin treeniohjelmiin, vaikka elämän isot peruspilarit olisivat rempallaan. Kuuntele 5 käytännön esimerkkiä siitä, mihin aivosumusta kärsivän kannattaisi tarttua lisäravinnehifistelyn sijaan ja miten voit omassa elämässäsi keskittyä rohkeasti todellisiin ongelmiin lillukanvarsien sijaan!

Mistä tiedät optimoitko oikeita asioita? Lue lisää »

Milloin olet parhaimmillasi?

Kuvituskuva milloin-olet-parhaimmillasi

Henkinen valmentaja Katri Manninen esittelee neljä kronotyyppiä, jotka määrittävät ihmisten luontaisia vuorokausirytmejä: leijonat eli aamuihmiset, karhut eli suurin osa keskipäivällä virkistyvistä, sudet eli iltaihmiset sekä delfiinit eli herkkäuniset. Tunnistamalla oman kronotyyppisi ja seuraamalla energiatasoasi voit suunnitella päiväsi niin, että teet tärkeimmät tehtävät silloin, kun olet parhaimmillasi. Kuuntele vinkit itsellesi toimivimman rytmin löytämiseen ja potentiaalisi maksimointiin!

Milloin olet parhaimmillasi? Lue lisää »

Testaa niin tiedät (etkä spekuloi)

Kuvituskuva testaa-niin-tiedat

Henkinen valmentaja Katri Manninen kannustaa kokeilemaan rohkeasti uusia asioita sen sijaan, että jäisi loputtomiin pohtimaan ”entä jos”. Katri muistuttaa, että usein paras tapa saada selville jonkin idean toimivuus on yksinkertaisesti testata sitä käytännössä. Kuuntele Katrin inspiroivat esimerkit testaamisen voimasta ja vinkit siihen, miten sinäkin voit alkaa toteuttaa pieniä testejä kohti unelmiasi!

Testaa niin tiedät (etkä spekuloi) Lue lisää »

Mitä jos ihmepelastusta ei tulekaan?

Kuvituskuva mita-jos-pelastusta-ei-tule

Henkinen valmentaja Katri Manninen haastaa pohtimaan, missä asioissa jäämme odottamaan ihmepelastusta sen sijaan, että toimisimme itse. Lykkäämmekö unelmien toteuttamista odottaen täydellistä hetkeä tai siedämmekö ongelmia toivoen jonkun muun ratkaisevan ne? Katri muistuttaa, että ihmettä ei välttämättä koskaan tule. Kuuntele hänen vinkkinsä siihen, miten päästä eteenpäin, kun myöntää itselleen tosiasiat!

Mitä jos ihmepelastusta ei tulekaan? Lue lisää »

Tässä hetkessä kaikki on hyvin

Kuvituskuva tassa-hetkessa-kaikki-on-hyvin

Henkinen valmentaja Katri Manninen jakaa oman mantransa hetkiin, jolloin tuntuu, että kaikki kaatuu päälle: ”Tässä hetkessä kaikki on hyvin.” Katri kertoo, miten tämä yksinkertainen ajatus voi lohduttaa niin menneiden tapahtumien kuin tulevaisuuden pelkojenkin äärellä. Kuuntele, miten sinäkin voit ottaa tämän mantran avuksesi silloin, kun ahdistus valtaa mielen!

Tässä hetkessä kaikki on hyvin Lue lisää »

Mitä tehdä kun kun ”kaikki on menetetty”?

Kuvituskuva mita-tehda-kun-kaikki-on-menetetty

Henkinen valmentaja Katri Manninen tietää omasta kokemuksestaan, miltä tuntuu, kun kaikki tuntuu romahtaneen. Ero, konkurssi, vakava sairaus – joskus tulevaisuus näyttää niin synkältä, ettei ulospääsyä tunnu olevan. Katri muistuttaa kuitenkin, että vaikka emme vielä tiedä miten, meillä on aina potentiaali keksiä ratkaisuja. Kuuntele lohdulliset vinkit siihen, miten selvitä eteenpäin epätoivon keskellä.

Mitä tehdä kun kun ”kaikki on menetetty”? Lue lisää »

Scroll to Top