Paras vuosi 2013: 7. Mistä aloitat?

parasvuosi07

Vuosi sitten visioitiin Huippuvuosi 2012:ta — nyt suunnitellaan Parasta vuotta 2013! Kaikki tehtävät löytyvät täältä.

Katso ensin tämä 11,5 minuuttia pitkä video ja vastaa sitten kysymyksiin.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Videolla mainitut tyypit ja kirjat: Tim Ferriss / The 4-Hour Chef ja Jason W. Womack / Your Best Just Got Better


Hei! Tänään 1.1.2013 on viimeinen päivä hankkia lukuoikeudet Onnistunut laihdutus -itsevalmennuspakettiin vanhalla hinnalla 37,20 € .

Huomenna 2.1.2013 lanseeraan pakettiin kuuluvan Tehostartti-osion, joka ohjaa sinut aloittamaan laihdutuksen mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti

Muut paketit ja kurssit

Raskaaksi rauhallisin mielin

Kirjoita käsikirjoitus 10 viikossa -paketti

Aidon elämän kolme prinsiippiä -kurssi

Kutri.net:in VIP-jäsenyys

 

Paras vuosi 2013: 6. Mikä on olennaista?

parasvuosi06

Vuosi sitten visioitiin Huippuvuosi 2012:ta — nyt suunnitellaan Parasta vuotta 2013! Kaikki tehtävät löytyvät täältä.

Katso ensin tämä 5 minuuttia pitkä video ja vastaa sitten kysymyksiin.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.


Hei! Tänään 31.12.2012 on viimeinen päivä liittyä Kutri.net:in VIP-jäseneksi tai hankkia lukuoikeudet itsevalmennuspaketteihin vanhalla alv-prosentilla (23 %) — arvolisäveroprosentti nousee 1.1.2013 koko maassa 24 %:iin.

Eli esimerkiksi Kutri.net:in VIP-jäsenyys on tänään 31.12.2012 vielä 98,40 € — huomenna huikeat 99,20 €.

Muut paketit ja kurssit

Onnistunut laihdutus (jonka Tehostartti-osio aukeaa 2.1.2013)

Raskaaksi rauhallisin mielin

Kirjoita käsikirjoitus 10 viikossa -paketti

Aidon elämän kolme prinsiippiä -kurssi

 

 

Paras vuosi 2013: 0. Johdanto

parasvuosi00

Vuosi sitten loin seitsemän päivän Huippuvuosi 2012 -sarjan auttamaan oman huippuvuoden suunnittelussa. Hanke oli erittäin suosittu, mutta tehtäviin vastatessani tajusin että tehtäväsarja oli ehkä turhankin perusteellinen.

Koska tulevan vuoteni tärkeimpiin teemoihin kuuluu turhan karsiminen ja olennaiseen keskittyminen, loin uuden, tiivistetymmän version vuosisuunnittelusta.

Prosessi kestää taas viikon ajan, mutta tällä kertaa keskitymme vain olennaisimpiin kysymyksiin ja lopullisena tavoitteena on löytää olennaisimmat muutokset tai kehityskohteet vuodelle 2013.

Ensimmäinen varsinainen video ilmestyy huomenna keskiviikkona 26.12.2012, mutta tämä reilun 4 minuutin mittainen johdanto-video antanee esimakua siitä, mitä tuleman pitää.

Jos haluat lisätukea omille muutosprojekteillesi, tsekkaa:

  • Onnistunut laihdutus -paketti uudistuu 2.1. mm. pikastartti-osiolla, jolloin sen hinta nousee 49,20 €:n — tilaa paketti nyt vanhalla hinnalla ja pääset nauttimaan uudistetusta paketista jo 31.12.!
  • Raskaaksi rauhallisin mielin -paketti on vihdoin ja viimein valmis! Mikäli lapsettomuuden takana ei ole selkeää fyysistä syytä (esim. PCOS), uskallan luvata paketin auttavan raskaaksi tulemisessa. — BONUS! Paketti täydentyy kevään aikana raskautta, synnytystä ja lapsivuodeaikaa käsittelevillä videoilla.
  • Kirjoita käsikirjoitus (tai kirja) 10 viikossa -kurssi johdattaa sinut virtuaalisesti kädestä pitäen kirjoittamaan tarinan, joka on muhinut mielessäsi. Jos haluat, voit toki ottaa enemmänkin aikaa kirjoittamiseen — kaikkien pakettien lukuoikeudet ovat ns. ikuiset.
  • Aidon elämän kolme prinsiippiä -kurssilla opetan inhimillistä kokemusta selittävät kolme prinsiippiä kansantajuisesti — BONUS! Tammikuusta alkaen kurssi täydentyy Löydä itsesi -kurssilla.
    (Jos olet valmentaja tai haluat valmentajaksi, tsekkaa Kolme prinsiippiä valmentajille -kurssi, joka sisältää myös Aidon elämän kolme prinsiippiä kurssin)
  • Kutri.net:in VIP-jäsenyys sisältää kaikki edellä mainitut paketit Kolme prinsiippiä valmentajille -kurssia lukuunottamatta sekä VIP-webinaareja, -ryhmäpuheluja, viikottaisia VIP-videoita, 1+3 Tehospurtti -paketin ja VIP-blogimerkintöjä, joissa jaan henkilökohtaisempia kokemuksiani ja ajatuksiani.