tekoäly

14. Tekoälyn vinoumat, Microsoftin tekoälyjulkistukset ja ChatGPT:n uudet dataominaisuudet

Microsoftin uudet Copilot-tietokoneet tuovat tekoälyn entistä vahvemmin ihmisten ulottuville, mutta mitä se tarkoittaa tavalliselle käyttäjälle? Entä miten ChatGPT:n tuoreet ominaisuudet, kuten Google Drive -integraatio ja taulukkodata-analyysi toimivat käytännössä? Tekoälytutkija Katri Manninen perkaa näitä kysymyksiä tuoreessa Tekoälyä tavallisille ihmisille -podcastissa. Lisäksi hän sukeltaa tekoälyjen vinoumien maailmaan ja antaa vinkkejä siihen, miten nekin voi huomioida tekoälyn kanssa työskennellessä. Kuuntele jakso nyt, niin pysyt kartalla tekoälyn tuoreimmista tuulista!

14. Tekoälyn vinoumat, Microsoftin tekoälyjulkistukset ja ChatGPT:n uudet dataominaisuudet Lue lisää »

13. Liitetiedostojen käyttö tekoälyn kanssa ja ChatGPT 4o tietokoneappi

Tiesithän, että monet tekoälyt osaavat analysoida sinne ladattuja tiedostoja (esim. PDF, Word, Excel)? Tässä Tekoälyä tavallisille ihmisille -jaksossa väitöskirjatutkija Katri Manninen kertoo, miten hän hyödynsi tätä ominaisuutta saadakseen ChatGPT 4o:n poimimaan 55 tutkimusartikkelista tärkeimmät sitaatit samalla, kun itse teki pihatöitä! Kuuntele jakso, niin opit Katrin parhaat vinkit liitetiedostojen fiksumpaan hyödyntämiseen. Saat myös tuoreen kokemuksen siitä, miten ChatGPT:n uusi Mac-appi on entisestään tehostanut työskentelyä. Tsekkaa jakso nyt!

13. Liitetiedostojen käyttö tekoälyn kanssa ja ChatGPT 4o tietokoneappi Lue lisää »

11. Lisää tietoa ChatGPT-4o:sta ja Clauden Eurooppaan tulosta 😊

ChatGPT-4-tekoäly on nyt saatavilla ilmaiseksi rajoitetussa käytössä ja Claude AI:ta voi käyttää nyt ilman kikkailua Suomessa! Henkinen valmentaja Katri Manninen kertoo tuoreessa Tekoälyä tavallisille ihmisille -podcastissa, miten pääset käsiksi edistyneeseen tekoälyyn ja mitä mullistavia ominaisuuksia on luvassa: tekstikuvien luominen, äänen ja videon tunnistus sekä tiedostojen analysointi. Kuuntele jakso ja pysy kartalla tekoälyn huimasta kehityksestä!

11. Lisää tietoa ChatGPT-4o:sta ja Clauden Eurooppaan tulosta 😊 Lue lisää »

9. Hakua höydytävät tekoälyt

Tiedätkö, miten hakutoimintoja käyttävät tekoälyt eroavat ChatGPT:n kaltaisista tekstiä tuottavista malleista? Entä kuinka luotettavia näiden hakukoneiden apua hyödyntävien tekoälyjen vastaukset ovat? Tekoälytutkija Katri Manninen kertoo tässä Tekoälyä tavallisille ihmisille -podcastin jaksossa, mitkä tekoälyt hyödyntävät Googlea, Bingiä tai muita hakukoneita, ja antaa vinkkejä näiden työkalujen järkevään käyttöön arjessa. Kuuntele ja opi lisää tekoälyjen maailmasta!

9. Hakua höydytävät tekoälyt Lue lisää »

Näin ystävystyt tekoälyn kanssa (ettet jää sen jalkoihin)

Joko olet kuullut ChatGPT:stä, tekoälypalvelusta, joka kehittyy nyt niin hurjaa vauhtia, että heikompia hirvittää? Tässä kirjoituksessa ja oheisella videolla kerron miksi ja miten sinäkin voit aloittaa palvelun käytön – ihan siitä riippumatta kuka olet, mitä osaat ja millaista elämää elät. Kerron oheisella videolla kutakuinkin samat asiat kuin tässä kirjoituksessa sekä näytän kohta kohdalta miten palveluun

Näin ystävystyt tekoälyn kanssa (ettet jää sen jalkoihin) Lue lisää »

Scroll to Top