Hiustenkuivaajanukutus

Viime yönä tuli taas nukuttua paremmin ja tänään energiat olivat niinkin korkealla, että sain vihdoin ja viimein äänitettyä hiustenkuivaajan ääntä. Se toimi vauvan nukuttamisessa/rauhoittamisessa yhtä hyvin kuin oikea hiustenkuivaaja, kun soitin ääntä luuppina vauvan korvan juuressa tietokoneeltani.

Ääni nukuttaa vauvan silloin kun syötetty ja kuiviin vaihdettu vauva kitisee lähinnä yliväsymystä (eikä mahakipuja) ja muulloinkin yleensä vähintään rauhoittaa hänet, elleivät vatsanpurut ole liian kamalat tai nälkä liian kova.

Ajattelin laittaa äänen tänne vapaasti ladattavaksi siltä varalta että jollakulla toisellakin olisi sille käyttöä. Kyseessä on siis vain 8 sekunnin pätkä, jota soitin itse omalta koneeltani jatkuvalla saman kappaleen toistolla. Se on mp3-muodossa, joten sen voi polttaa myös cd-levylle ja soittaa sieltä jatkuvalla toistolla.

Fileen voi ladata Apple Macintosh -koneilla painamalla alt-näppäintä samalla kun klikkaat linkkiä  tai windows-koneilla klikkaamalla linkkiä hiiren oikealla painikkeella.

Kas tässä: hiustenkuivaaja.: http://www.kutri.net/fileet/Hiustenkuivaaja.mp3