Keskustelu Katrin kanssa

Haluaisitko keskustella kanssani jostain sinua vaivaavasta ongelmasta? Nyt siihen on (taas) mahdollisuus!

Varaa aika puhelinkeskusteluun

Voit tilata tällä kaavakkeella keskusteluajan Katrin kanssa.

Puhelut tapahtuvat lähtökohtaisesti klo 9-14 välillä* ja kestävät noin tunnin**.

Saatuaan tilauksesi Katri ottaa sinuun yhteyttä, ehdottaa tarkkaa aikaa ja lähettää tarkemmat ohjeet puhelun vahvistamiseen. Jos aika sopii, vahvistat ajan maksamalla keskustelumaksun.

Sovittuna ajankohtana Katri soittaa sinulle antamaasi numeroon.

Keskustelun hinta on 62 € VIP-jäsenille, opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille tai perhevapaalla oleville ja 74,40 € kaikille muille.

* Hätätapauksessa puheluita voi pitää muulloinkin, jos päiväaika on täysin mahdoton. ** Noin tunti = vähintään tunti paitsi jos ongelma ratkeaa maagisesti eikä keksitä enää mitään muuta puhuttavaa 😀
  • Kerro muutamalla sanalla tai niin pitkästi kuin haluat, mistä haluaisit keskustella, niin Katri voi arvioida heti kättelyssä, onko ongelmasi ylipäätään sellainen, johon hän voi ottaa kantaa.
  • VIP-jäsenet, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset sekä äitiys- tai isyyslomalla sekä vanhempain- tai hoitovapaalla olevat saavat keskustelun edullisempaan hintaan. Kerro ensin kumpaan ryhmään kuulut. (Hintoihin sisältyy ALV 24 %.)
  • Puhelut ovat lähtökohtaisesti arkisin klo 9-14 välillä, jolloin Katrin lapset ovat koulussa ja hoidossa, mutta erikoistapauksessa puheluita voi sopia muulloinkin. Jos mikään ajankohdista ei sovi, ehdota omaa aikaa seuraavassa kohdassa.
  • Jos mikään edellä mainituista kohdista ei käy tai haluat tarkentaa vastaustasi seuraavan kahden viikon osalta (eli esim. "ensi viikon keskiviikkona käy, sitä seuraavana ei"), kerro tässä mikä aika sopisi sinulle paremmin.