Vastuuvapauslauseke

En ota vastuuta kuin itsestäni!

Tämä sivusto edustaa yksityishenkilön käsitystä terveellisistä elämäntavoista, ihmisimielestä ja elämästä.

Kuten aina, näidenkin sivujen kanssa kannattaa harrastaa lähdekritiikkiä. En ole koulutukseltani lääkäri, ravintotieteilijä, liikunnanohjaaja tai vastaava, vaan nämä sivut perustuvat suomalaisten lääkärien kirjoittamasta Ravtsemustiede-kirjasta, (lähinnä englanninkielisistä) Fitness-lehdistä, Christian Finnin the Facts about Fitness -kotisivuilta, Nature.comin sivuilta lataamistani tutkimuksista ja terveysjärjestöjen ja vastaavien kotisivuilta löytämääni tietoon sekä omaan kokemukseeni. Lisäksi olen keskustellut näillä sivuilla käsittelemistäni asioista useiden alan ammattilaisten kanssa.

Nämä sivut edustavat henkilökohtaista näkemystäni siitä, mikä on terveellinen elämäntapa ja millainen on toimiva laihdutusmetodi. En saa minkäänlaista taloudellista tukea miltään taholta näitä sivuja varten, joten mielipiteeni eri tuotteista ovat täysin henkilökohtaisiani.

Mikäli lainaat tekstejäni tai kuviani esim. internetin keskusteluryhmissä, ole ystävällinen ja lisää lainauksen yhteyteen aina lähde. Jos haluat käyttää tekstejäni kaupalliseen tarkoitukseen, ole ystävällinen ja ota minuun yhteyttä: kutri@kutri.net

No okei, otan vähän vastuuta…

Opiskelen henkistä valmennusta yhdysvaltalaisessa valmennuskoulussa ja otan sen verran vastuuta nimenomaan ihmismieltä ja oman inspiraation etsintää käsittelevistä jutuista, että olen opiskellut ja opiskelen yhä aihepiiriä amerikkalaisten ja brittiläisten huippuopettajien johdolla.

Scroll to Top