Kyllä, olen pervo (nörttiorkkuilua)

Viikko sitten kävin kaverin kanssa keskustelun siitä olenko tavallinen tyyppi vai en.

Tunnen olevani tosi tavallinen. Kaverini ei ollut ihan samaa mieltä: teenhän paljon asioita joista muut vain haaveilevat — tai eivät tekisi vaikka maksettaisi. Siitä huolimattani koen useimmiten olevani tavallinen ihminen, joka vain tekee kaikenlaisia juttuja.

Viime yönä muistin taas, että ”Ai niin, en olekaan tavallinen vaan aika pervo.”

Huomasin nimittäin saavani suorastaan perverssiä mielihyvää uudesta nettikauppa-lisäosasta!

Takuttuani lukemattomia tunteja paypal-nappien kanssa, tehden jokaiselle tuotteelle oman sivun ja tuntien salaista tyytymättömyyttä siitä, miten hankalaa sivuille rekisteröityminen oli, ajatus uuden järjestelmän kätevyydestä, toimivuudesta ja simppeliydestä täyttää minut ihan järjettömällä riemulla.

Viime yönä hyvä fiilis lähti tehtyäni ensimmäisen alennuskupongin, jolla VIP-jäsenet saavat huikeat -100 % alennusta Mastermind-ryhmästä!

Ette tiedä kuinka monta kertaa olen viimeisen kahden vuoden aikana miettinyt eri tilanteissa, että ”voi kun tämän voisi hoitaa vain jollain alennuskupongilla”.

No nyt voi! Jee! Ennen kaikkea se oli helppoa ja systeemi näyttää toimivan hyvin. Moni VIP-jäsen on käyttänyt edun tänä aamuna hyväkseen. Jee jee!

(Ei, omien nettibisneksen ja -markkinoinnin opintojeni tueksi luotu ryhmä ei ole vielä 99,20 euron väärti — se on tässä vaiheessa tarkoitettu omaksi ja VIP-jäsenten iloksi — mutta muutaman kuukauden päästä ehkä hyvinkin.)

Myönnän että olen outo — ja ehkä vähän tyhmäkin — myös siinä suhteessa, että monet ratkaisuni kumpuavat teknologiasta käsin. Eli löydettyäni hyvän tietokone- tai iphone-ohjelman alan helposti miettiä ”mihin mä voisin tätä käyttää”.

Esimerkiksi uusi nettikauppa sai mut heti keksimään, että haluan saada kauppaan ”myytäväksi” ekirja-version vanhoista Evita-blogikirjoituksista — huikealla -100 % alennuksella uutiskirjeen tilaajille — ihan vain siksi, että mahdollisimman moni pääsisi kokeilemaan helppokäyttöistä nettikauppaa, hahhah!

Jos olet VIP-lue lisää täältä: https://kutri.net/vip/vip-edut/

Woocommerce

Nettikauppajärjestelmä on siis ilmainen WordPress-plugin Woocommerce: http://www.woothemes.com/woocommerce/

Sen saa suhteellisen helposti vaihdettua suomenkieliseksi, jos oma wordpress-asennus on asetettu suomenkieliseksi ja osaa ladata ja editoida tiedostoja ftp-yhteyden kautta.

Woocommerce toimii suoraan paypalin ja tilisiirron kanssa — jälkimmäisen yhteydessä myyjä joutuu vahvistamaan tilauksen yhdellä klikkauksella maksun saatuaan.

Sen lisäksi nettikauppajärjestelmään voi asentaa erilaisia lisäosia, joista osa on maksullisia. Esim. $49 maksavilla lisäosilla kaupan saa integroitua suomalaisiin maksujärjestelmiin Paytrailiin (entinen Suomen verkkomaksut) ja checkout.fi:hin.

Löysin Woocommercen tutustuttuani Kutri.net:in kalenteria pyörittävään ilmaiseen Events Calendar-pluginiin. Events calendarin voisi yhdistää Woocommerceen Wootickets-lisäosan kanssa, jos järjestäisi maksullisia tilaisuuksia.

Siinä vaiheessa kun tajusin että Woocommerce toimii Kutri.net:in jäsenyyksiä hallinnoivan Wishlist Memberin kanssa $29 maksavan lisäosan avulla, olin myyty!

Ja kun näin että lisäosa teki jäseneksi rekisteröitymisestä ihan törkeän paljon selkeämpää ja yksinkertaisempaa — myös silloin kun esim. Tutustujajäsen halusi liittyä VIP-jäseneksi — olin ekstaasissa, haha!

Kokeile nettikauppaa vaikkapa liittymällä täällä Tutustujajäseneksi — pääset samalla nauttimaan maistiaisia Kutri.net:in VIP-materiaaleista ja nettikursseista.

Onko sinulla jokin erikoisempi juttu, josta olet valtavan innoissasi?

 

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top