Työskenteletkö lasten tai nuorten kanssa?

apua

Pari kutri.net:in lukijaa oli kirjoittanut koulukiusaamista koskevan blogimerkintäni kommenttiosastolle hyviä kommentteja kiusaamisesta. Kyllä, kiusaamiseen voisi auttaa se, että kiusaajat ymmärtäisivät paremmin omia tunteitaan. Samaan aikaan kiusattavat tarvitsisivat tukea.

Valmentajana käyttämääni kolmen prinsiipin lähestymistapaa on hyödynnetty Jenkeissä paitsi ongelmayhteisöissä, myös kouluissa. Haaveissani on jossain vaiheessa tehdä erillinen tukikurssi lapsille, nuorille ja heidän kanssaan työskenteleville.

Sitä odotellessa haluan tarjota parhaillaan lasten ja nuorten kanssa päätyökseen työskenteleville mahdollisuuden opiskella Kolme prinsiippiä valmentajille -nettikurssin ilmaiseksi.

Tarjous on tarkoitettu erityisesti päiväkodeissa ja peruskouluissa sekä nuoria tukevassa organisaatiossa kuten Vamos:issa, kunnallisena nuorisotyöntekijänä tms. työskenteleville henkilöille.

Kurssin lukuoikeuksien tilaaminen ei velvoita mihinkään muuhun kuin pitämään tunnukset omana tietonasi. Jos saat kurssista jotain hyötyä, niin tietenkin olisi kiva kuulla siitä.

Tärkeintä on, että sinun työsi tuntuisi kevyemmältä, kivemmalta ja mielekkäämmältä ja kokisit voivasi auttaa lapsia ja nuoria entistä paremmin.

Kuinka saat lukuoikeudet Kolme prinsiippiä valmentajille -kurssiin?

Lähetä minulle osoitteeseen: kutri@kutri.net sähköpostia, jossa kerrot:

  1. Kuka olet
  2. Missä työskentelet
  3. Mitä koet haastavimmaksi työssäsi
  4. Mitä toivoisit voivasi antaa enemmän lapsille ja nuorille, joiden kanssa työskentelet
  5. Millä sähköpostiosoitteella ja tunnuksella haluat rekisteröityä

Teet aidosti tärkeää työtä! Anna minun auttaa sinua siinä!

Haluatko oppia käyttämään tekoälyä tekstin tuottamisessa, käsikirjoittamisessa tai opinnäytetöiden tekemisessä?

Tsekkaa Kurssisivuiltani kurssit.kutri.net esim. Kirjoittajajäsenyys, Opinnäytetyökurssi tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssi, joilla kaikilla opetan muun hyvän lisäksi tekoälyn käyttöä erilaisten tekstien tuottamisessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top