Koti

Tulikohan taas ahnehdittua?

Nyt on ollut taas niitä viikkoja, jolloin välillä on itkettänyt ja välillä naurattanut se, miten olen taas onnistunut saattamaan itseni tilanteeseen, jossa mennään jotenkin äärirajoilla. Tällä viikolla talolla on tehty salaojituksia. Koska mieheni on edelleen täyspäiväisesti töissä ja budjetti tiukalla, minä olen ollut kaivamassa ja kaivamassa sepeliä työmiehen kanssa useimpina päivinä. Onneksi olen todella tykästynyt työmaalla raatamiseen. Tuntuu hyvältä

Tulikohan taas ahnehdittua? Lue lisää »

Miksi ajatusten ja tunteiden analysointi on täysin järjetöntä

Uskotko että on tärkeää analysoida omia ajatuksiaan ja tunteitaan? Käytätkö aikaa ja energiaa omien tunteidesi, uskomustesi tai ajatustesi työstämiseen? Teet täysin turhaa työtä! Tässä kirjoituksessa väännän rautalangasta miten ajattelu-tunne-yhteys toimii — ja sitä kautta näytän miksi ajatusten ja tunteiden analysointi on niin turhaa.

Miksi ajatusten ja tunteiden analysointi on täysin järjetöntä Lue lisää »

Mitä tehdä hajonneelle blenderille?

Tässä muillekin kuin VIP-jäsenille maistiaisiksi 1,5 minuutin pätkä videosta, jonka minä ja Arkijärjen Jenni  teimme keittiöni organisoinnista. Tällä videolla puhumme siitä, mihin hajonneet blenderit ja muut rikkinäiset kodin pienkoneet voi viedä. Linkit: http://jatehuolto.hsy.fi/kierratyspiste http://www.kierratys.info http://www.ongelmajate.fi Itse päädyin viemään keittiöstä löytyneet kaksi rikkinäistä blenderiä kierrätyskeskukseen.

Mitä tehdä hajonneelle blenderille? Lue lisää »

Scroll to Top