parisuhde

Jätä se sika, ansaitse parempaa (JSSAP)

Eräässä seuraamassani keskusteluryhmässä nousi kommenttimyrsky, kun pienten lasten äiti kertoi viimeisen vuoden aikana parisuhteessaan olleista ongelmista, jotka olivat lopulta huipentuneet puolison tökeröön kommenttiin. Kommentin kirjoittaja ei kertonut millaisessa yhteydessä kommentti oli tullut esiin eikä edes referoinut puolisoaan sanasta sanaan. Hän kertoi miten kommentti oli satuttanut ja pyysi vertaistukea. Ja sitähän satoi — reilussa kolmessa päivässä kommentteja tuli yli

Jätä se sika, ansaitse parempaa (JSSAP) Lue lisää »

Entä jos tökerö läheisesi ei olekaan ilkeä vaan vammainen?

Onko elämässäsi ihminen, joka ei tunnu kuuntelevan toiveitasi, ei näytä ottavan tosissaan hätääsi ja käyttäytyy todella tökerösti silloin kun tunnet tarvitsevasi eniten apua? Oletko alkanut epäillä että hän tekee niin tahallaan, koska ei kunnioita sinua ja haluaa satuttaa? Mitä jos hän on oikeasti vain vammainen?

Entä jos tökerö läheisesi ei olekaan ilkeä vaan vammainen? Lue lisää »

Et eroa koska se on ”lastesi parhaaksi”

Oletko perustelemassa omaa eroasi sillä, että ”se on lasten parhaaksi”. Oletko jopa kysynyt lapsiltasi haluavatko he että eroatte puolisosi kanssa. Mitä jos olet väärässä, tehnyt juuri hirveän virheen ja eroaminen on pahinta mitä voitte tehdä lapsillenne? Lue tämä kirjoitus — se voi säästää sinut elämäsi mokalta!

Et eroa koska se on ”lastesi parhaaksi” Lue lisää »

Scroll to Top